Džošua: Nisam imao napad panike. Ja sam kriv

Bivši svetski šampion u bokserskoj teškoj kategoriji Entoni Džošua rekao je da nema izgovora posle nedavnog poraza tehničkim nokautom od Endija Ruiza.

Izvor: SN

Sreda, 05.06.2019.

13:30

Džošua: Nisam imao napad panike. Ja sam kriv
Photo by Al Bello/Getty Images

Posle 23 borbe u profesionalnoj karijeri Entoni Džošua je doživeo prvi poraz i to nokautom.

Nokautirao ga je Endi Ruiz u sedmoj rundi i tako postao novi svetski šampion u teškoj kategoriji i vlasnik IBF, WBO i WBA pojasa.

"Nisam imao napad panike. Moram ovaj poraz da prihvatim kao muškarac. Nikoga i ništa za ovo ne krivim. Ja sam bio taj koji se pojavio u Njujorku i odradio lošu borbu. Moja taktika nije bila najbolja, moraću sve da analiziram, da se prilagodim i da dam sve od sebe da to ispravim. Sve to, kako bih mogao da povratim titulu u revanšu", rekao je Entoni Džošua.

Posle sedam rundi u njujorškom Medison Skver Gardenu, Džošua nije delovao najbolje pa se veoma zabrinut obratio treneru rekavši: "Zašto se ovako osećam?"
Momentalno je podvrgnut ispitivanjima, ali je sve bilo u redu.

"Bilo je previše optužbi i briga oko toga da li je sve u redu sa mnom. Mogu vam reći ovo – ja sam vojnik i kao takav imam uspone i padove. Čestitam Endiju Ruizu. Narednih šest meseci će biti šampion i onda su pojasevi u vazduhu i moraće da ih odbrani. Ne zanima me previše da li će revanš biti u Njujorku ili u Engleskoj"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: