Zidan zapretio odlaskom iz Reala

Trener Reala Zinedin Zidan zapretio je mogućnošću da po drugi put napusti klupu Reala ukoliko njegova reč ne bude poslednja kad je reč o timu.

Izvor: SN

Subota, 18.05.2019.

15:49

Zidan zapretio odlaskom iz Reala
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Zidan se obratio medijijma uoči nedeljnog meča poslednjeg, 38. kola La Lige u kojem Real dočekuje ekipu Betisa.

Očigledno je da postoje velika razmimoilaženja izmežu Zidana i predsednika Florentina Peresa. Zizu želi Pogbu, Peres bi da dovede Nejmara, konačno, trener bi da prvi golman bude Kejlor Navas, a Peres da to bude Tibo Kurtoa.

Mnogo toga za sada ne štima u odnosima Zidana i Peresa što je bilo karakteristično i za prethodni boravak Zidana na klupi Reala kada je rešio da ode.

"Reći ću vam sledeće sezone ko će mi biti prvi golman, a ko drugi. To će biti moja odluka, naravno. Šta mislite ko donosi odluke o timu? To je jasno kao dan. Ja sam trener i ja ću donositi odluke. U suprotnom, ako ne bude tako, odlazim", zapretio je Zidan.

On je jasno podvukao da je reč o timu.

"Da budem jasan, ovo se odnosi na izbor tima. Što se tiče transfera i ostalih stvari, postoje ljudi koji rade na tome, u tome smo zajedno. Ali u izboru tima, oko toga ko igra, a ko ne, to odlučujem ja sa svojim saradnicima", jasan je Zidan.

Konačno, pričao je i o svom sinu, golmanu Luki Zidanu.

"Prošao je kroz ceo sistem, kao mlad golman i dokazao da ima top klasu. Ništa od kluba nisam tražio kad je on u pitanju, nisam tražio da bude drugi golman naredne sezone. Sve će biti jasno, ali to što mi je sin ne menja ništa", zaključio je Zidan.

Meč između Reala i Betisa igra se u nedelju od 12 časova na "Sanbtjago Bernabeu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: