Brejk Toronta, Sijakam briljirao sa 30 poena

Košarkaši Toronta poveli su u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa na Istoku protiv Orlanda sa 2:1.

Izvor: Z.K.

Subota, 20.04.2019.

08:28

Brejk Toronta, Sijakam briljirao sa 30 poena
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Reptorsi su načinili "brejk" u trećoj utakmici na Floridi pobedom od 98:93 i tako sebi otvorili vrata prolaska u polufinala.

Na taj način su se iskupili za poraz koji su doživeli na svom terenu. U ovom susretu su konstantno imali prednost, osim u jednom delu treće četvrtine kada je Orlando prešao nakratko u vođstvo.

Ipak, posle serije od 16:0, sve je došlo na mesto kada je reč o Torontu i na kraju, ostvarili su pobedu od pet poena razlike.

U timu Toronta blistao je Paskal Sijakam sa dabl-dabl učinkom od 30 poena, 11 skokova uz četiri asistencije. Kavai Leonard je takođe upisao dabl-dabl od 16 poena i deset skokova, te četiri asistencije, Deni grin je postigao 13, a Kajl Louri 12 poena.

U timu Orlanda najefikasniji je bio Terens Ros sa 24 poena, Nikola Vučević je postigao 22 uz 14 skokova i šest asistencija, dok je Džonatan Ajzak susret završio sa 14 poena.

Četvrta utakmica igra se takođe na Floridi u noći između nedelje i ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: