Utorak, 26.03.2019.

12:43

Lazović: Zaslužili smo sreću

Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu u Lisabonu i da je najvažnije to što nije izgubila od Portugala.

Izvor: PT

Lazović: Zaslužili smo sreću
Foto: Starsport

"Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat i da nismo izgubili protiv dobre reprezentacije, o njima ne treba trošiti reči, prvaci su Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu taktički, dobro smo stajali defanzivno i u par napada smo ih ugrozili. Možemo da budemo zadovoljni, imali su i oni dosta šansi, imali smo sreće, ali smo tu sreću i zaslužili", rekao je Lazović novinarima.

Fudbaleri Srbije odigrali su sinoć u Lisabonu nerešeno 1:1 protiv Portugala, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Upitan da li mu je laknulo kada je najbolji igrač Portugala Kristijano Ronaldo zbog povrede izašao iz igre, Lazović je rekao da o tome nije razmišljao.

"Nisam tako razmišljao, u tom trenutku smo vodili sa 1:0 i nisam razmišljao o njemu kao o pojedincu. On je jedan od najboljih igrača na svetu, ali imaju oni mnogo kvalitetnih igrača koji su ušli i odigrali dobro. Najvažnije je da idemo kući neporaženi", dodao je Lazović.

Lazović je rekao da nema lakih protivnika u kvalifikacijama, kao i da veruje da njegova ekipa može da ostvari cilj i posle 20 godina plasira se na Evropsko prvenstvo, ako u svaku narednu utakmicu udje kao u duele sa Nemačkom i Portugalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: