Muslin: Neću da se spuštam na taj nivo

Izvor: B92, Beta

Utorak, 21.09.2004.

14:53

Default images

Bivši trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Slavoljub Muslin nije želeo da komentariše izjave predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića koji je u intervjuu današnjim "Večernjim novostima" izneo optužbe na račun Muslina.

Džajić je, kako prenosi taj beogradski list", optužio Muslina da je "prevarant, neradnik i neprijatelj sporta".

"Samo bih hteo da kažem da je on (Dragan Džajić) za mene bio legenda i gospodin, ali mislim da je on sada pokazao svoje pravo lice i ja se neću spuštati na njegov nivo", rekao je Muslin.

Džajić je, kako navode Novosti, kazao da za 42 godine koliko je u Crvenoj zvezdi "nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag kluba kao djubre - Slavoljub Muslin".

"Ono što je Džajić rekao je beskrupulozno. Mislim da je pokazao svoje pravo lice, Stvarno ne treba komentarisati gluposti i neću da se spuštam na taj nivo", rekao je Muslin.

Slavoljub Muslin je trener ukrajinskog fudbalskog kluba "Metalurg" iz Donjecka.

Posle poraza Crvene Zvezde od Zenita u Sankt Petersburgu od 0:4 Muslin je u izjavi agenciji Beta podsetio da je kada je odlazio iz beogradskog kluba predvideo krah "crveno-belih" na evropskoj sceni zbog loše politike kluba i prodaje igrača.

Muslin, je prošle sezone sa Crvenom Zvezdom osvojio "duplu krunu", prvenstvo i nacionalni Kup. "Crveno-bele" je nezadovoljan situacijom u klubu napustio krajem maja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: