Kingsi strepe – Beglija zbog povrede izneli s terena VIDEO

Marvin Begli junior, košarkaš Sakramento Kingsa, morao je ranije da završi meč sa Milvokijem zbog povrede kolena.

Izvor: PT

Četvrtak, 28.02.2019.

11:00

Kingsi strepe – Beglija zbog povrede izneli s terena VIDEO
Foto: Tanjug/ AP Photo/Rich Pedroncelli

Drugi pik na prošlogodišnjem NBA draftu udario je u Malkom Brogdona prilikom bloka koji je ovaj postavio, a Begli ga nije video.

Prilikom udarca sudarila su im se kolena i Begli je odmah pao na teren s blonom grimasom. Kako nije mogao sâm na noge uz pomoć saigrača je otišao do svlačionice.

"On je važan deo našeg tima, ne samo ove sezone, već i u budućnosti. Njegovo zdravlje je veoma važno za nas, kao i za njega. Da smo imali njega sigurno bi nam bilo lakše da pobedimo Milvoki. Samo se nadam da je dobro i da će biti spreman da igra što pre", rekao je Bogdanović posle utakmice.

Još nema nikakvih informacija o stepenu povrede i ne zna se koliko će Begli odsustvovati sa terena. Talentovani krilni centar odlično je igrao u poslednje vreme što pokazuju i brojke – 17,5 poena, 9,4 skokova na 11 odiganih utakmica u februaru.

Zbog njegovih sjajnih igara Nemanja Bjelica je malo pao u drugi plan, ali će sada u njegovom odsustvu verovatno dobiti više minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: