Maestralni Jokić predvodio Denver do velike pobede nad Oklahomom!

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su 42. trijumf u sezoni, pošto su pred domaćom publikom bili bolji od Oklahome Siti Tander sa 121:112.

Izvor: PT

Sreda, 27.02.2019.

08:12

Maestralni Jokić predvodio Denver do velike pobede nad Oklahomom!
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Nikola Jokić odigrao je još jednu u nizu od briljantnih partija i bio je među najzaslužnijima što su Nagetsi i treći put u isto toliko mečeva savladali Tander ove sezone.

Srpskom centru bio je potreban jedan skok do tripl-dabla, a meč je završio sa 36 poena (11/25, 4/7 trojke, 10/13 bacanja), devet skokova i deset asistencija za 35 minuta.

Jokić se u pravom svetlu predstavio širokoj javnosti jer je ovaj meč išao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (TNT). Denver je ove sezone odigrao 60 utakmica, a ovo je bila tek osma koju je prenosila neka nacionalna televizija.

Srpski košarkaš i Džamal Mari u završnici su postigle najvažnije poene, a Jokiću su navijači sa tribina skandirali – MVP, MVP, MVP! Pored Jokića istakli su se još Vil Bartona (23p, 5as), pomenuti Mari (20p, 5sk, 5as) i Pol Milsap (12p, 10sk).

Kod Oklahome najefikasniji bio je Pol Džordž sa 25 poena i osam skokova, kao i sedam asistencija, Vestbruk je imao 22 poena, 14 skokova i devet uspešnih dodavanja, dok je Džeremi Grent ubacio 21.

Nagetsi su ostvarili veliku pobedu pošto im je Oklahoma, uz Golden Stejt, glavni konkurent u borbi za vrh zapadne konferencije.

Denver posle 60 odigranih utakmica ima skor od 42/18, dok je Oklahoma na 38/22.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: