Zvezda pokušava da vrati Boaćija

Crvena zvezda pokušava da vrati svog najboljeg strelca iz prve polovine prošle sezone, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

13:59

Zvezda pokušava da vrati Boaćija
Foto: StarSport

Crveno-beli već dve nedelje pregovaraju sa kineskim Đangsu Suningom u vezi sa pozajmicom napadača iz Gane i optimisti su po tom pitanju.

Adut srpskog šampiona je kolumbijski napadač Duvan Sapata, koga Đangsu pokušava da dovede iz Sampdorije.

Ukoliko Kinezi budu uspešniji od konkurencije, među kojoj je Atalanta, i dovedu Kolumbijca za 26 miliona evra, onda je realno očekivati da puste Boaćija u Zvezdu, bar za prvi deo predstojeće sezone, što i očekuju u Zvezdi.

Zvezda je prošlog januara prodala Boaćija Đangsuu za 5,5 miliona evra. On je odigrao samo osam utakmica i postigao dva gola uz jednu asistenciju.

Crveno-beli su pre dva dana prodali svog najboljeg strelca iz prošle sezone Aleksandra Pešića klubu iz Saudijske Arabije za 4,2 miliona evra.

Srpski šampion u sredu počinje sezone u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Gostuje letonskom prvaku Spartasku u Rigi od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: