Lebron: Da li će mi sedma utakmica biti i poslednja za Klivlend?

Lebron Džejms, prva zvezda Klivlenda , kaže da ne razmišlja o mogućnosti da mu sedmi meč prve runde plej-ofa protiv Indijane bude i poslednji u dresu Kavalirsa.

Izvor:

Subota, 28.04.2018.

09:40

Lebron: Da li će mi sedma utakmica biti i poslednja za Klivlend?
Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

"Ne. Uopste ne razmišljam o tome da bi sedmi meč mogao da mi bude poslednji u dresu Klivlenda, već potpuno suprotno jer, ako ne odigramo kako je potrebno, to može da bude moj poslednji meč u sezoni", rekao je Lebron.

Pejsersi su prethodne noći deklasirali Kavse (121:87) i tako izjednačili na 3:3 u seriji, pa će odluka pasti u noći između nedelje i ponedeljka u Ohaju (01.00).

"Pre svega, moramo da popravimo način na koji igramo odbranu i da bolje branimo šuteve za tri. Istovremeno, i izgubljene lopte su bile pogubne po nas. Naredni susret je – pobedi ili ide kućI", zaključio je najbolji igrač na svetu, koje je tokom meča zaradio i posekotinu iznad levog oka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: