Rambo: Srbija na Brazil? Srce mi je podeljeno

Dejan Rambo Petković, srpski fudbaler koji je legenda u Brazilu, nije previše zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2017.

11:04

Rambo: Srbija na Brazil? Srce mi je podeljeno
Starsportphoto

Srbija će iduće godine na Mundijalu igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom u grupi E, što nije previše obradovalo Ramba.

"Biće zanimljivo kako ću doživeti tu utakmicu. Navijaću za oba tima. Srce mi je podeljeno... Imam 45 godina, a preko 20 godina živim u Brazilu", rekao je Petković.

On je istakao da su ‘Orlovi’ u teškoj situaciji jer je Brazil favorit, a druge dve reprezentacije veoma dobre.

"Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom, koji je favorit za titulu. Srbija će se boriti za drugo mesto u grupi. Ne sviđa mi se što se meč Srbije i Brazila igra u trećem kolu, jer obično ta treća utakmica u grupi odlučuje o daljem plasmanu", dodao je Rambo.

Prvi duel 'Orlovi' će igrati 17. juna u Samari, a potom ih očekuju mečevi u Kalinjingradu sa Švajcarcima i Moskvi, kada će im protivnik biti veliki Brazil predvođen Nejmarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: