"Mogu da nas kazne ako budemo igrali za Srbiju"

Reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević rekao je da je dezinformacija da je Unikaha pustila njega, Dejana Muslija i Nemanju Nedovića da igraju za Srbiju.

Izvor: SM

Četvrtak, 09.11.2017.

19:40

Getty Images

Selektor košarkaske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak 24 igraca za mečeve protiv Austrije i Gruzije u kvalifikacijama za SP u Kini, na kojima se nalaze i igrači kluba iz Malage.

"Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će možda biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način eventualno bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli“, rekao je Milosavljević za"Sport klub" i dodao:

“Imamo treninge u tom periodu. Mislim da su svi igrači u problemu, mi smo ti koji su između dve vatre, a ostali su se sklonili po strani i pustili nas da vidimo šta ćemo. U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da ti kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio“.


Naša reprezentacija će se okupiti 21. novembra 2017. u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" i treniraće u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde će u petak 24. novembra u 20.00 časova odigrati meč prvog kola kvalifikacija za SP protiv Austrije.

Tri dana kasnije, u ponedeljak 27. novembra, Srbija će u drugom kolu na istom mestu u 20.00 časova ugostiti Gruziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: