Muslin vratio Ljajića u reprezentaciju!

Fudbaler Torina Adem Ljajić ponovo se vratio u reprezentaciju Srbije, pošto ga je selektor Slavoljub Muslin uvrstio na spisak za mečeve kvalifikacija.

Izvor: B92

Utorak, 15.08.2017.

12:06

Muslin vratio Ljajića u reprezentaciju!
Starsportphoto

Ljajić se vraća u nacionalni tim i prvi put će sarađivati sa Muslinom jer je poslednju utakmicu za 'Orlove' odigrao kada je selektor bio Radovan Ćurčić.

Na spisku nema dodatnih iznenađenja, a tu je i Aleksandar Prijović koji je tokom prošle reprezentativne pauze prvi put zadužio opremu Srbije. U odnosu na prošli spisak nema Zorana Tošića i Aleksandra Kataija, a poziv je dobio debitant Marko Dmitrović.

Utakmica protiv reprezentacije Moldavije igra se u Beogradu 2. septembra, najverovatnije na stadionu Partizana, pošto se trava na stadionu Crvene zvezde menja odmah posle derbija koji je na programu tokom vikenda.

Tri dana kasnije 'Orlovi' će u Dablinu gostovati Republici Irskoj.

Ekipa koju vodi Slavoljub Muslin nakon šest mečeva zauzima prvo mesto na tabeli grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji sa 12 bodova, koliko imaju i Irci. Slede Vels i Austrija sa po 8, pet manje ima Gruzija, dok je Moldavija na poslednjoj poziciji sa dva boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

266 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: