Borba za plej-of – Nagetsi u "kanalu"

Denver Nagetsi su do pre samo nekoliko dana bili favoriti za osmo mesto i plasman u plej-of, a već danas je situacija potpuno drugačija.

Izvor: AK

Sreda, 29.03.2017.

14:29

Borba za plej-of – Nagetsi u
Foto: Getty images

Tim Nikole Jokića se nalazi u izuzetno teškoj poziciji posle poraza od Portland Trejlblejzersa (122:113).

Imaju pobedu manje i slabiji međusobni skor sa rivalom iz Oregona, što znači da moraju imati pobedu više od njega posle 82 utakmice regularnog dela sezone ako žele u doigravanje.

Osim što moraju ostvariti dve pobede više u poslednjih osam mečeva, borbu im dodatno kompikuje znatno teži raspored od rivala.

Portland će igrati sa Hjustonom, Finiksom, Minesotom dva puta, Jutom, San Antonio i Nju Orleansom. Međutim, samo dva puta će gostovati, u Mineapolisu i Solt Lejk Sitiju.

S druge strane, Nagetse očekuju dueli sa Šarlotom, Majamijem, Nju Orleansom dva puta, Hjustonom, Oklahoma Sitijem dva puta i Dalasom. Ali, samo dva puta će biti domaćini, Pelikansima i Tanderu.

"Želim igračima Nagetsa srećno leto", najavio je verovatni rasplet borbe za osmo mesto i plej-of centar Portlanda, a doskorašnji igrač Denvera Jusuf Nurkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: