Uživajte – najbolje asistencije Nikole Jokića

Marketing tim Denver Nagetsa izbacio je video sa najboljim asistencijama Nikole Jokića u aktuelnoj NBA sezoni.

Izvor:

Četvrtak, 16.03.2017.

18:10

Uživajte – najbolje asistencije Nikole Jokića
Getty Images

Srpski reprezentativac igra sjajno u timu iz Kolorada, zabeležio je već četiri tripl-dabl učinka, dok za 27 minuta na parketu prosečno beleži 16 poena, 9,4 skokova i 4,6 asistencija.

Upravo zahvaljujući mlađanom Somborcu ekipa Majka Melouna nalazi se blizu plasmana u plej-of, pošto na 15 utakmica do kraja regularnog toka najjače lige sveta drži osmo mesto Zapadne konferencije, sa dva trijumfa više od prvog pratioca Portland Trejlblejzersa.

U ovoj kompilaciji posebno se ističe prva asistencija, kandidat za najbolji pâs sezone, s meča protiv Los Anđeles Lejkersa početkom nedelje.

Dokopao se lopte pored trojice protivničkih igrača, okrenuo se leđima ka košu i onda u stilu Lerija Birda proigrao Vila Bartona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: