Vučelić protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki

Predsednik FK Partizan Milorad Vucelić ne podržava regionalnu ligu iz dva razloga – bezbednost i razvijanja drugih sredina umesto domaćih.

Izvor: B92, Novosti

Sreda, 07.12.2016.

11:38

Vučelić protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki
Foto: StarSport

Regionalna liga u fudbalu se sve više spominje kao realnost, podrška stiže i iz UEFA, a pre dva dana na sastanku sedam Saveza u Zagrebu (Srbija, Hrvatska, Madjarska, Slovenija, BiH, Crna Gora i Makedonija) dogovoreno je da uskoro počne takmičenje za mlađe kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Nisam za to da se razvija fudbal u susednim republikama, nauštrb našeg prvenstva. Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci, već da učinimo sve da negujemo i podižemo svoje centre. Lako je biti sebičan i uključiti se u sve to, jer bi Partizanu odgovaralo, ali ako biram izmedju Širokog i Maribora ili Niša i Kruševca, uvek sam za naše gradove i klubove", rekao je Vučelić za Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: