Vilander: Nadal i Federer nikada više broj jedan

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander veruje da Rafael Nadal i Rodžer Federer nikada više neće biti na nekadašnjem nivou.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2016.

20:02

Vilander: Nadal i Federer nikada više broj jedan
Getty images

Nadal je 2016. godinu završio na devetom emstu ATP liste, a Federer je 16. Obojica su propustili drugi deo 2016. godine.

„Budimo iskreni, da li će Rodžer Federer sa 35 godina osvojiti Gren slem i pripretiti najboljoj trojici? Ponekad hoće, ali nisam baš siguran“, rekao je Vilander i prkomentarisao i Nadala:

„Rafa Nadal možda ponovo osvoji Rolan Garos, ali da li će ponovo biti pretnja na brzim podlogama? On nema igru da ostane u vrhu, neće se vratiti na prvo mesto. Neće ni Rodžer. Đoković je bio tu toliko dugo, ali u jednom trenutku je moralo da dođe do pada intenziteta i motivacije. Ko je ostao? Endi Mari“, rekao je Vilander.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: