Doček paraolimpijaca u ponedeljak ispred Skupštine

Svečani doček paraolimpijcima biće organizovan u ponedeljak ispred Starog dvora Skupštine Beograda, rekao je predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević.

Izvor:

Subota, 24.09.2016.

13:29

Doček paraolimpijaca u ponedeljak ispred Skupštine
StarSport

Paraolimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada Beograda, zajednički će organizovati doček srpskim paraolimpijcima koji su osvojili devet medalja na Igrama u Riju.

Na tradicionalnom mestu uspeha srpskih sportista doček je zakazan za ponedeljak od 19 sati, a sat vremena ranije počinje muzički program.

Nikodijević je pozvao sve sugrađane da pozdrave paraolimpijce posle velikog uspeha u Riju i pokažu im da su šampioni svakog dana.
Muzički program ispred platoa Starog dvora počinje u 18,00 časova.

Nastupiće Dejan Petrović Big Bend kao i grupa THCF.

Pozivamo sve sugrađane da pozdravimo naše paraolimpijce posle velikog uspeha u Riju i pokažemo im da su šampioni svaki dan. https://www.youtube.com/watch?v=PWMN9jA165E&feature=youtu.be

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: