Nova vest
Tenis

Subota, 30.01.2010.

13:04

Anu ne brine snaga Rusije

Ana Ivanović ocenila je da Rusija ima najjači tim na svetu, ali je istakla da se ne opterećuje sastavom te selekcije pred duel u prvom kolu FED kupa u Beogradu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Rusija je očigledno najjača nacija danas u tenisu i u kojem god sastavu da dođu u Beograd sigurno je da će biti jaki. Više sam usmerena na svoj rad na terenu i trening, nego što razmisljam o tome ko će igrati za protivnički tim", rekla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je nedavno doputovala u Beograd i već počela pripreme za duel sa Ruskinjama koji se igra 6. i 7. februara u Areni.

"Prošle sezone sam imala nekoliko dobrih pobeda u ovom takmičenju, čak i kad nisam tako dobro igrala na turnirima. I Jelena i ja smo pobedile sve naše mečeve prošle godine i imamo veliki podstrek u ovom takmičenju", navela je ona.

Ivanovićeva je dodala da očekuje dobru atmosferu i veliku podršku publike.

"Sigurna sam da će atmosfera u Areni biti sjajna. Veliki broj članova moje porodice i prijatelja će biti tamo i to će ovaj meč činiti još više posebnim za mene. Fantastičan je osećaj igrati kod kuće", zaključila je ona.

Za duel Rusijom selektor Srbije Dejan Vraneš pozvao je još Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski i Anu Jovanović, a sa ekipom će trenirati i 16-godišnja Aleksandra Krunić.

Selektor Fed kup reprezentacije Rusije Šamil Tarpiščev najavio je dolazak Alise Klejbanova (31. na WTA listi), Anastasije Pavljučenko (39), Vera Duševine (40) i Katarina Makarove (59).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu