Sa bazena: Srpska vaterpolo bajka u Areni

Nekoliko dana prošlo je od Evropskog prvenstva na kojem je reprezentacija Srbije potvrdila dominaciju u vaterpolu.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2016.

15:40

Sa bazena: Srpska vaterpolo bajka u Areni
Starsportphoto

’Delfini’ su osvojili treću uzastopnu titulu pobedom nad Crnom Gorom u finalu čime su izjednačili rekord koji je do sada držao Sovjetski savez.

Ekipa koju vodi selektor Dejan Savić je uspela da se izdigne iznad svih problema i pored svetske titule osvojene u Kazanju ponovo zadrži i evropsku.

Beograd je dobio organizaciju najvećeg takmičenja na ’Starom kontinentu’ i potpuno je opravdao, a veliki hit bio je bazen u Kombank areni. Najveća hala na Balkanu bila je ispunjena tokom svakog dana, iako su postojali problemi sa raspodelom i prodajom karata, a poslednjeg dana oboren je rekord jer je 18.473 ljudi gledalo finale.

U borbi za titulu Srbija je igrala sa Crnom Gorom koja je imala podršku nekoliko hiljada navijača, ali nije uspela da izdrži i poražena je rezultatom 10:8.

U 18. emisiji Sa terena, prve Sa bazena, naš najmlađi reprezentativac Nikola Jakšić govorio je o velikom uspehu sada kada su se utisci slegli.

Sa terena, 18. epizoda: Srpska vaterpolo bajka u Areni by B92 on Mixcloud

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: