Nemci igrali "Fortnajt" do jutra, Savez isključio internet u hotelu

Svetsko prvenstvo u Rusiji ulazi u završnu fazu, a ostalo je da vidimo ko će biti poslednji polufinalista.

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

18:14

Nemci igrali
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Do sada su mesto među četiri najbolje selekcije obezbedile Francuska, Belgija i Engleska, koja će se za veliko finale boriti protiv pobednika susreta Hrvatska – Rusija.

U završnici nema velikih imena poput Argentine i Brazila, dok ćemo dobiti novog šampiona jer je Nemačka ispala već u grupi.

Upravo se desetak dana posle šokantnog ispadanja ’Pancera’ pojavila priča koja otkriva razloge tako lošeg nastupa branioca titule. Ekipa selektora Joahima Leva doživela je dva poraza, uz jednu pobedu i u grupi F ostala iza Švedske i Meksika.

Nemački list "Bild" došao je do neverovatnih saznanja da igrači nisu imali pravi odnos prema takmičenju i da su se zabavljali na druge načine. Tačnije, kako "Bild" prenosi, igrali su video igrice do ranih jutarnjih časova, zbog čega je Fudbalski savez Nemačke zatražio da se u hotelu u mestu Vatutinki isključi bežični internet.

Najpouzdaniji nemački medij piše da je najveći razlog slabih partija planetarno popularna igrica "Fortnajt", koju su reprezentativci igrali onlajn tokom noći u Rusiji.

Savez je ipak odlučio da pruži podršku Levu i ne uruči mu otkaz po povratku u Nemačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: