Nova vest
Rukomet

Nedelja, 18.11.2012.

21:18

Brković: Ponosan sam na igrače

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je posle poraza od Monpeljea da su njegovi igrači, ponovo, platili danak neiskustvu.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Crno-beli“ su u petom kolu A grupe Lige šampiona izgubili od francuskog tima sa 32:29.

„Deset minuta nismo dali gol, direktno smo davali protivniku loptu u ruke. Kada bi samo jedan naš igrač imao iskustva kao Nikola Karabatić, koji ima toliko utakmica u Ligi šampiona i na Olimpijskim igrama, možda bismo dobili Monpelje", rekao je Brković.

Ipak, trener "crno-belih" dodaje da je ponosan na svoje izabranike.

"Izuzetno sam ponosan na sve igrače i način na koji smo se borili. Ovoga puta nismo uspeli. Ostaje nam da se nadamo plasmanu u narednu fazu. Ako ne ove, onda možda sledeće sezone“, istakao je Brković.

Kapiten "crno-belih“ Nenad Maksić rekao je da su igrači sami krivi za poraz, jer nisu bili dovoljno koncentrisani.

Imali smo ih, propustili smo dva puta priliku da odemo na plus dva i možda prelomimo meč. Vodili smo maltene celu utakmicu, ali ne igra se 50 minuta, već svih 60“,istakao je bek srpskom šampiona.

Rukometaš Monpeljea, i rođeni Nišlija, Nikola Karabatić, rekao je posle meča da mu je uvek lepo kada igra u rodnom gradu.

Atmosfera je bila veoma lepa, uvek volim da se vratim u rodni grad. Partizan je odigrao veoma dobru utakmicu, ali smo ipak uspeli da osvojimo preko potrebne bodove koji će nas približiti drugoj fazi“, rekao je Karabatić.

Posle najava da će mu RSS ponuditi da nastupa za Srbiju Karabatić je saopštio da će nastupati za reprezentaciju Francuske, dokle god ga selektor bude zvao.

Igraću za Francusku dokle god me selektor bude zvao“, zaključio je Karabatić.

Zbog problema sa prtljagom, koji se zagubio na putu do Beograda, rukometaši Monpeljea meč u "Čairu“ odigrali su u belim dresovima Partizana.

Ipak, mala srpska zastavica koja je bila prišivena na dresu tik ispod vrata, zasmetala je Hrvatskom reprezentativcu Metličiću, koji ju je prekrio.

Monpelje je trijumšom u Nišu stigao do prvog trijumfa ove sezone, dok su "crno-beli" propustili priliku da se približe plasmanu u TOP16 fazu rukometne Lige šampiona.

Rukometaši Partizana u sledećem kolu, koje se igra 25. novembra, gostuju u Monpeljeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu