Nova vest
Olimpizam

Utorak, 18.09.2012.

16:18

Održana sednica UO SS Srbije

Sportski savez Srbije održao je sednicu UO na kojem je shodno novom Zakonu o sportu i obaveznom upisivanju u registar APR utvrđeno da SSS broji 202 člana.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Od toga 99 članova su teritorijalni sportski savezi, 95 su granski sportski savezi, pet su pridruženi članovi i tri pomažući članovi.

Kako je rečeno posle sednice, SSS će uskoro biti bogatiji za 24 člana pošto je u toku postupak učlanjenja.

U članstvo SSS danas su primljeni Savez sportova opštine Ruma i Sportsko udruženje "Metodički centar za predškolski sport" Novi Beograd.

Upravni odbor danas je usvojio pravilnik o sistematizaciji radnih mesta i razmatrao i usvojio odluke o izmeni i dopuni plana javnih nabavki za 2012. godinu.

Shodno tradiciji koja je započeta, sednica UO ponovo je održana van Beograda, ovaj put u Vršcu, a domaćini rukovodstvu SSS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Šoštarom i generalnim sekretarom Danetom Koricom, bili su zamenik predsednika opštine Vršac Zoran Tomić i opštinski sekretar za sport Julkica Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

1 d

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu