Nova vest
Košarka

Sreda, 23.04.2008.

10:25

Štrajk zamrznut, plate uskoro

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Košarkaški tim Crvena zvezda trenutno se nalazi u najvećoj finansijskoj krizi u poslednjih nekoliko godina. Trenutni dug kluba Malog Kalemegdana prema igračima je u visini od tri plate. Poslednju isplatu su dobili u februaru, a trenutno plate kasne dva meseca. Zbog toga je većina košarkaša u utorak stupila u štrajk, koji se ne odnosi na igranje utakmica.

Na treningu održanom u utorak radilo je samo trojica igrača Dragićević, Kikanović i Kuk, kojima klub ne duguje ništa.

Do obustave rada došlo je spontano. Međutim, u sredu je pred put u Vršac održan sastanak igrača i uprave, koja je igračima obećala skoriju isplatu dugovanja. Crvena zvezda otputovala je u Vršac gde je očekuje meč Svislajon supelige sa domaćim Lajonsima.

U sastavu crveno - belih neće biti Dragićevića zbog povrede, a prvi put u sezoni na parket će istrčati Nemanja Aleksandrov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu