Nova vest
Košarka

Petak, 28.01.2022.

14:24

Zvezda pustila u prodaju "triling karata"

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na teren nakon tronedeljne pauze, a nakon tri vezana gostovanja, crveno-bele očekuju tri utakmice hali Aleksandar Nikolić.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Zvezda pustila u prodaju
Foto: KK Crvena zvezda

Nakon gostovanja u Pireju, ekipa Crvene zvezde odigraće mečeve protiv Mornara (nedelja) i duplo kolo Evrolige sa Armanijem (utorak) i Monakom (četvrtak) u Beogradu.

Crvena zvezda pustiće tim povodom u prodaju dnevne karte za sve tri utakmice u četvrtak u 10 časova na svim prodajnim mestima TICKET VISION (osim Delfi knjižara) i online.

Takođe, i ovoga puta karte će se prodavati i na dan utakmice u Hali Aleksandar Nikolić, a blagajna će raditi u ovim terminima :

Mornar (nedelja) – 30.01. od 12 časova do početka utakmice,
Armani (utorak) – 01.02. od 12 časova do početka utakmice,
Monako (četvrtak) – 03.02. od 12 časova do početka utakmice.

Vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će kao i ranije, biti omogućeno da prisustvuju utakmicama. Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribini D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA (neće ih menjati za drugu kartu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu