Nova vest
Košarka

Petak, 24.05.2019.

21:17

"Naravno da će Marjanović igrati za reprezentaciju"

Boban Marjanović, košarkaš Filadelfija 76ersa, odazvaće se potencijalnom pozivu selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.

Izvor: LN

Autor: LN

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Marjanović je proveo sezonu igrajući u NBA ligi, a njegovi 76ersi su takmičenje završili porazom u polufinalu Istoka od Toronto Reptorsa.

Bobi u finalu Istoka nije imao mnogo minuta, dok je od dolaska u Filadelfiju igrao dosta više nego što je to bio slučaj u njegovom prethodnom timu, Los Anđeles Klipersima.

Nekada Marjanovićevo pojavljivanje na okupljanu reprezentacije nije bilo sigurno, ali je javnost očekivala od njega da se odazove potencijalnom i očekivanom pozivu selektora Đorđevića na pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini.

Tako nešto potvrdio je Bobanov menadžer Miško Ražnatović.

"Naravno da će Bobi igrati, tu se ne postavlja pitanje. U ponedeljak dolazi u Beograd i priključiće se reprezentaciji čim bude mogao. Po NBA pravilima to je 3. ili 4. avgusta", rekao je Ražnatović u emisiji "Oko magazin" na RTS-u.

Ražnatović je u istoj emisiji pričao i o Nikoli Jokiću.

Podsetimo, Marjanović je sa "orlovima" bio vicešampion Evrope 2017. godine.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta i trajaće do 15. septembra, a Srbija je u grupi sa selekcijama Italije, Filipina i Angole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu