Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.01.2019.

22:41

Šampion se revanširao Olimpijakosu i upisao 15. trijumf u sezoni

Košarkaši Real Madrida pobedili su Olimpijakos u meču 18. kola Evrolige sa 94:78 i tako se revanširali Grcima za poraz u Atini (88:83).

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Šampion se revanširao Olimpijakosu i upisao 15. trijumf u sezoni
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Real je tokom celog meča bio u prednosti i u finišu je samo overio trijumf nad oslabljenim rivalom iz prestonice Grčke, kome je u reketu falio srpski centar Nikola Milutinov.

Igrači aktuelnog šampiona Evrope su bolje šutirali trojke od Pirejaca i tokom čitavog meča se održavali iznad pedeset odsto što im je olakšalo posao na putu do pobede.

Raspoložen je u dresu "kraljevića" bio Entoni Rendolf koji je pogađao iz svih pozicija, Zek Ledej je na suprotnoj strani pokušavao da stvori ravnotežu, dok je Fakundo Kampaco često bio neuhvatljiv za Najdžela Vilijams-Gosa, Spanulisa i ostale igrače spoljne linije Olimpijakosa.

Rendolf je na kraju imao 16 poena, dok su po 13 imali Kampaco i Gustavo Ajon. Ajon je imao i sedam skokova, a Kampaco pet asistencija. Ledej je imao 15 poena za Olimpijakos, Vilijams-Gos je ubacio 13, a Jorgos Bogris i Vasilis Spanulis po 12 poena.

Drugoplasiranom Realu je ovo bila 15. pobeda u sezoni, uz tri poraza, dok je Olimpijakos na skoru 11-7 i drži peto mesto evroligaškog karavana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu