Nova vest
Košarka

Utorak, 16.01.2018.

18:04

Jovanović: Da se revanširamo Švedu i Markoviću

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Jovanović rekao je da će crveno-beli u hali "Aleksandar Nikolić" pokušati da se revanširaju Himkiju za poraz u Rusiji.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Jovanović: Da se revanširamo Švedu i Markoviću
StarSport

On je na poslednjih nekoliko utakmica dobio veću minutažu i kako kaže, znači mu to.

"Himki je veoma ozbiljan protivnik s nekoliko ozbiljnih pojedinaca, čiji su predvodnici Aleksej Šved i Stefan Marković. Na njih ćemo naravno staviti najveći akcenat i pokušati da im se revanširamo za meč iz Rusije", rekao je Jovanović novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Zvezda će od 19 sati pokušati da ostvari osmu pobedu u tom takmičenju. Jovanović je na poslednjih nekoliko utakmica imao veću minutažu usled blaže povrede Pere Antića.

"Znači mi dosta, posebno ona iz Istanbula protiv Efesa. Moja igra je pre svega podređena timu. Želim da doprinesem što bolje u napadu i odbrani. Tako će biti i u utorak, želim da privedemo utakmicu kraju u našu korist", rekao je on.

Zvezda je pre dva dana pobedila Cedevitu u ABA ligi i vratila se na drugo mesto u ABA ligi.

"Bilo je malo pritiska posle poraza od Budućnosti i Efesa i usled teškog rasporeda, ali normalno je da se desi pad. Imamo oscilacija u igri, ali bićemo najbolji kada je najvažnije. To smo već i pokazali", kazao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu