Nova vest
Košarka

Utorak, 11.07.2017.

20:45

Ogromno priznanje za Milutinova

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov proglašen je za igrača koji je najviše napredovao u šampionatu Grčke.

Izvor: SM

Autor: SM

Ogromno priznanje za Milutinova
Getty Images

Bivši igrač Partizana imao je odličnu sezonu u klubu iz Pireja gde je za 15 minuta na parketu prosečno beležio 5, 8 poena uz četiri skoka.

Srpski centar je dobio deset glasova od trenera i kapitena, ostavivši iza sebe Nikosa Papasa iz Panatinaikosa, Nikosa Gikasa iz Promiteasa i Adonisa Koniarisa, igrača PAOK, koji su dobili po tri glasa.

Milutinov je od medija i navijača takođe dobio najviše glasova - 256 glasova, dok je njegov saigrač Dimitris Agravanis bio drugi sa 144 glasa.

"Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene. Nažalost, sezona nije završena onako kako smo želeli, osvajanjem titule. Nije tajna da je moja prva sezona bila teška, bio sam daleko od kuće prvi put u životu. Bilo mi je teško da se prilagodim, ali su me ovde sjajno prihvatili i pomogli da u drugoj sezoni budem mnogo bolji. Hvala treneru, saigraču i navijačima koji su verovali u mene", rekao je Milutinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu