Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.10.2003.

23:03

Frimen i C.Zvezda raskinuli saradnju

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ono što se po čaršiji pričalo u prethodnih desetak dana, desilo se - Redži Frimen više nije igrač KK Crvene zvezda.

Kako je Radiju B92 povredjeno u klubu sa "Malog Kalemegdana", Zvezda i Frimen zvanično su raskinuli ugovor u četvrtak popodne, i Amerikanac je sada slobodan igrač.

Kako se i nagadjalo, razlog za odlazak najplaćenijeg igrača Zvezde ovog leta, je nemogućnost uklapanja u sistem rada trenera Zmaga Sagadina. Pored toga što mu nije odgovorao preveliki rad na treninzima, Frimen je bio nezadovoljan minutažom na terenu, posebno od dolaska NBA povratnika Igora Rakočevića.

Kako B92 nezvanično saznaje, već u subotu na probu dolazi novi Amerikanac koji igra poziciji beka šutera. Iako je Zvezdi trenutno možda potrebniji igrač u reketu, Sagadin će isprobati ovog igrača, pošto dolazi na preporuku jednog vrhunskog NBA trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu