Nova vest
Košarka

Subota, 22.10.2016.

11:59

Obradović: Zaslužili smo laganu pobedu

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa zaslužila laganu pobedu nad Barselonom u drugom kolu Evrolige.

Izvor: MN

Autor: MN

Obradović: Zaslužili smo laganu pobedu
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Ipak do toga nije došlo, turski tim slavio je posle dramatične završnice 73:72.

Iako je Fenerbahče kontrolisao dešavanja na parketu većim delom susreta, malo je nedostajalo da ekipa Jonasa Barcokasa stigne do preokreta.

Tajris Rajs se dva puta okliznuo i nije uspeo na vreme da uputi šut ka koš, posle čega su gosti uspešno 'bežali' rivalima u preostalih dvadesetak sekundi, koji nisu uspeli da naprave faul do isteka meča.

„Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali u Blaugrani i pored svih problema koje oni imaju. Bila je ovo teška utakmica, početak je sezone, moramo da popravimo mnogo stvari, ali i pored toga srećan sam zbog načina na koji smo igrali, borili smo se i kontrolisali igru dok nismo stekli devet poena prednosti u poslednjoj četvrtini. Zaslužili smo laganu pobedu, ali ovo je košarka. Barselona ima dosta talenata, dobar su tim koji zna da igra u ovakvim situacijama. Imali su poslednji šut za pobedu, ali mi smo bili dobri u odbrani. Srećan sam zbog pobede. Predstoji nam još mnogo rada, imamo težak raspored. Verujem da je najvažnija stvar u mom timu da svi igrači učestvuju u pobedi, ali to ovoga puta nije bilo slučaj“, rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu