Partizan protiv "majstorice"

Izvor: B92, Beta

Sreda, 26.03.2008.

11:04

Default images

Košarkaši Partizana putuju u Zagreb na drugu utakmicu sa Cibonom u četvrtfinalu NLB lige sa željom da pobede i izbegnu "majstoricu" regionalnog takmičenja.

"Cibona je favorit na svom terenu i ona sigurno nije osma ekipa po kvalitetu u NLB ligi. Partizan izaziva veliko interesovanje, pogotovo sada kada je četvrtfinalista Evrolige, tako da će svi biti motivisani protiv nas", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Partizan je u prvoj utakmici pobedio 90:80 i ako pobedi u četvrtak uveče, obezbediće plasman na završni turnir takmičenja. U slučaju pobede Cibone, majstorica se igra u subotu u Beogradu.

"Ne bi bilo dobro da se igra treći duel, jer želimo da se što pre posvetimo prvom meču sa Taukeramikom u Evroligi. Protivnik će biti motivisan, ali i pod pritiskom, jer im od ovih mečeva zavisi sezona. Mi ćemo probati da odigramo bolje nego u prvom meču i učinićemo sve da se ne vidimo u subotu u Beogradu", rekao je Vujošević.

Šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije i branioca titule u NLB ligi očekuje četvrtfinalna serija sa Taukeramikom u Evroligi, koja počinje već u utorak 1. aprila.

Partizan u Zagreb ide avionom, a meč se igra u četvrtak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: