Teletović ima emboliju pluća

Krilo Bruklin Netsa Mirza Teletović neće moći da igra do kraja sezone zbog plućne embolije, saopštio je klub iz Njujorka.

Izvor:

Petak, 23.01.2015.

18:37

Default images
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Bosanskohercegovački reprezentativac se požalio na probleme sa disanjem za vreme meča protiv Los Anđeles, da bi ekspresno bio prebačen u losanđelsku bolnicu.

Posle niza testova i CT skenera, ustanovljeno je da Teletović ima plućnu emboliju, a u plućima mu je pronađeno nekoliko krvih ugrušaka.

On će ostati u bolnici kako bi mu bili urađeni testovi, a najverovatnije će biti podvrgnut i rezređivanju krvi. Takođe, on će biti osposobljen što pre za let avionom, kako bi mogao da nastavi lečenje u Njujorku.

Teletović je na 40 mečeva ove sezone, svoje treće u NBA ligi, prosečno beležio 8,5 poena, 4,9 skokova i 1,1 asistenciju, za 22,3 minuta po susretu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: