LBJ i Vest kažnjeni zbog "plesa"

Košarkaš Majamija Lebron Džejms, te igrači Indijane Dejvid Vest i Lens Stivenson, kažnjeni su sa po 5.000 dolara zbog simuliranja prekršaja od strane NBA lige.

Izvor: AK

Četvrtak, 30.05.2013.

19:49

Default images

Džejms i Vest su kažnjeni zbog simuliranja tokom iste akcije u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije.

LBJ se okrenuo i pao, a Vest je klonuo kao osnovnoj liniji, što je ličilo na plesnu tačku najkorisnijeg igrača NBA i krila Indijane.

Stivenson je kažnjen zbog preterane reakcije na kontakt posle blagog kontakta sa laktom Reja Alena posle koša. On se zateturao u nazad.

NBA je ove sezone počela da kažnjava igrače za poteze kojima pokušavaju da prevare sudije i navedu ih da sviraju faulove.

Pobeda Indijane od 99:92 u utorak bila je puna takvih poteza, a obeležilo je ukupno 55 dosuđenih faulova. Trenutno je 2-2 u seriji, a peti meč igra se u noći između četvrtka i petka (02:30).



Peta utakmica ove serije igra se u noći između četvrtka i petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: