Boston želi i "penzionera" R.MIlera

Izvor: VI

Četvrtak, 09.08.2007.

10:28

Default images

Čelnici Boston Seltiksa razgovarali su u sredu sa legendarnim košarkašem Indijana Pejsersa Redžijem Milerom, oko njegovog izlaska iz penzije i nastavka sa aktivnim bavljenjem košarkom. Posle angažovanja Alena i Garneta i njihovih astronomskih ugovora, klupa Seltiksa je izuzetno tanka, a prostora za prevelike izdatke nema.

U utorak je angažovan centar Skot Polard, a prema prvim najavama iz Bostona, od Redžija Milera neće biti ništa:

"Uvek sam polaskan kada neko spomene moje ime kao pomoć NBA timu, u ovim godinama. Razgovorao sam sa predstavnicima Seltiksa, ali moja namera je da nastavim kao saradnik televizijske kuće TNT-a" rekao je Miler.

O mogućnosti da Miler ponovo obuče dres i udje u trku za NBA titulom koja mu nedostaje u prebogatoj karijeri, izvestio je "ESPN" u sredu uveče. Redži Miler će narednog meseca napuniti 42 godine, a za Indijanu je nastupao punih 18 sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: