Istorijska partija Kevina Durenta – Bruklin na korak od finala VIDEO

Kevin Durent obeležio je petu utakmicu polufinalne serije NBA lige između Bruklina i Milvokija i doneo Netsima 3-2.

Izvor: SS

Sreda, 16.06.2021.

08:05

Istorijska partija Kevina Durenta – Bruklin na korak od finala VIDEO
Foto: Profimedia

U "Barklajs centru" Durent je predvodio svoj tim do trijumfa rezultatom 114:108 i tako se nastavio niz pobeda na domaćem terenu.

Najbolji igrač Bruklina je odigrao svih 48 minuta i ubacio je neverovatnih 49 poena, uz čak 17 skokova i 10 asistencija uz šut iz igre 16/23 i 4/9 za tri poena.

Pored toga, imao je i tri ukradene lopte i dve blokade, a celokupnim učinkom u potpunosti je bacio u senku nimalo lošu partiju Janisa Adetokumba.

Grčki as je postigao 34 poena i 12 skokova uz četiri asistencije.

Podrška Durentu bio je Grin sa 27 poena, a Grifin je dodao 17. Kada je reč o samoj utakmici, Milvoki je fantastično startovao i imao 10 poena prednosti već na početku (12:2) i 14 poena već posle prve četvrtine.

Do poluvremena ju je zadržao, imao u jednom momentu i +17, da bi u trećoj deonici ta razlika počela da pada.

Durent je bio maestralan na kraju treće i početku četvrte četvrtine i kada je ušao u ritam više nisu mogli da ga zaustave.

U završnici je dobra odbrana Bruklina i njegove napadačke sposobnosti donela prevagu, te je Bruklin došao do "meč-lopte" za finale Istoka.

Šesti meč igraće se u Viskonsinu u petam od 2:30h po srpskom vremenu.

U drugom polufinalu istočne konferencije u seriji između Filadelfije i Atlante trenutno je 2-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: