"Ako dovedu Vučevića, boriće se za titulu"

Već nekoliko nedelja traju priče da bi Nikola Vučević mogao da dres Orlando Medžika zameni za opremu Golden Stejt Voriorsa.

Izvor: SS

Četvrtak, 05.11.2020.

13:30

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

U toj razmeni, "magični" bi dobili mesto drugog pika na ovogodišnjem draftu, a verovatno bi bilo uključeno još nekoliko igrača.

Legendarni NBA as Pol Pors mišljenja je da bi "ratnici" postali konkurentni za titulu samo u slučaju da dovedu Vučevića u svoje redove.

"On bi se uklopio u igru Golden Stejta i bio pravi saradnik njihovim bekovima. Vučević bi im dao opciju na niskom postu, ali i mogao da raširi napad, jer je odličan šuter", rekao je Pirs i dodao:

"Ako oni završe taj posao, oni bi mogli da se bore za titulu. Bez Vučevića biće u sredini zapadne konferencije", podvukao je Pirs.

Prethodna sezona je bila potpuni podbačak za Golden Stejt, ali iz razloga jer je gotovo celu celu "korona-sezonu" odigrao bez povređenih Stefa Karija i Kleja Tompsona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: