Bertans dobija ugovor vredan 20 miliona?

Davis Bertans ima sjajnu sezonu u redovima Vašington Vizardsa i očekuje se da bude "tražena roba" kada mu na leto bude istekao ugovor.

Izvor: SN

Četvrtak, 12.12.2019.

18:10

Bertans dobija ugovor vredan 20 miliona?
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Sjajni letonski šuter Davis Bertans privukao je pažnju javnosti svojim partijama u dresu Vizardsa i već se uveliko priča o njegovom narednom NBA ugovoru.

Bertansov aktuelni ugovor je vredan oko 7 miliona dolara i ističe na leto 2020. godine, a prema pisanju američkih medija može da dobije između 15 i 20 miliona dolara.

Pročitajte još Davis Bertans u životnoj formi VIDEO

"Davisa Bertansa čeka između 15 i 20 miliona dolara ovog leta, a najverovatnije će dobiti dvogodipnji ugovor, mada bi možda neko Bertansu ponudio i četvorogodišnji, ali to je malo verovatno. Nema mnogo ekipa koje to mogu da priušte", preneli su američki mediji, a izjavio je neimenovani član uprave jednog od NBA timova.

Letonac je na šest utakmica u decembru prosečno postizao 23,7 poena uz šut za tri poena 50,7 odsto, te 5,3 skokova po meču.

Bertans je još u periodu kada je igrao za Partizan pokazao raskošan talenat, da bi sjajne partije pružao i u Baskoniji i San Antonio Sparsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: