Ostin "sredio" Doku isključenje, Harden zasenio Lenarda VIDEO

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers je isključen sa utakmice protiv Hjustona, uz svesrdnu pomoć njegovog sina Ostina.

Izvor: SV

Četvrtak, 14.11.2019.

08:22

Ostin
Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Otac Rivers je u finišu četvrte deonice bio veoma besan, konstantno je prigovarao sudijama i skakao oko terena, dok je sve to sa strane posmatrao njegov sin.

Ostin je pokazivao sudijama da Doku dodele tehničku grešku, što su oni i učinili pošto Dok nije mogao da se smiri. Roketsi su slavili rezultatom 102:93, uz fantastičnu partiju Džejmsa Hardena, koji je ubacio 47 poena, uz 7 asistencija i 6 skokova, dok je još jedan monstruozni dabl-dabl učinak imao centar Klint Kapela sa 12 poena i čak 20 skokova.

Sin Rivers je na parketu proveo nešto manje od 34 minuta, ali je ubacio samo 7 poena uz 4 skoka.

Limitiranu minutažu je imao Rasel Vestbruk, (29:36), a za to vreme je upisao 17 poena, uz po 2 skoka i asistencije.

Na drugoj strani Kavaj Lenard nije nimalo bio na poštedi, odigrao je 41 minut, upisao je 26 poena uz 12 skokova i 7 asistencija, ali je njegov ritam pratio samo Lu Vilijams sa 20 poena 7 skokova i 4 asistencije, dok je Džamajkl Grin imao po 14 poena i skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: