Niksi se oprostili od Zajona i pronašli novu metu na draftu

Njujork Niksi imaju treći pik na ovogodišnjem NBA draftu i postoji šansa da sa te pozicije pokupe kanadskog plejmejkera Ar Džeja Bereta.

Izvor: SN

Sreda, 15.05.2019.

17:12

Niksi se oprostili od Zajona i pronašli novu metu na draftu
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Beret je levoruki plejmejker koji dolazi sa Djuk univerziteta i već sada se govori da bi mogao da napravi veoma lepu NBA karijeru, koja bi vrlo lako mogla da bude započeta u Medison Skver Gardenu, u dresu Njujork Niksa.

Niksi su na lutriji dobili trećeg pika i gotovo je sigurno da će u njihovim redovima završiti neki od najtalentovanijih igrača dolazeće generacije, a ukoliko se projekcije ispune i sa prve dve pozicije Nju Orleans i Memfis pokupe Zajona Vilijamsona i Dža Morenta, Niksi će moći da svoj pik iskoriste izborom Ar Džej Bereta.

Slavna ekipa "Nikerbokera" poslala je svoje predstavnike u Čikago gde će se obaviti razgovor sa plejmejkerom Djuka, Ar Džej Beretom, za koga su mnogi rekli da je nepravedno zapostavljen i da bi mogao da bude pun pogodak za svaku od 30 ekipa u ligi.

Niksi su bili gotovo sigurni da će dobiti prvu poziciju na draftu i već je bilo viđeno da će se u "Velikoj jabuci" naći Vilijamson, ali je draft lutrija tu opciju dodelila Pelikansima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: