Kevin Durent propušta prvi meč finala Zapada

Krilni košarkaš Golden Stejt Voriorsa Kevin Durent zbog povrede lista desne noge propustiće otvaranje finalne serije protiv Portland Trejl Blejzesa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 13.05.2019.

20:33

Kevin Durent propušta prvi meč finala Zapada
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Golden Stejt Voriorsi su se u finale Zapada plasirali nakon pobede nad Hjuston Roketsa posle šest odigranih utakmica, a njihovi rivali, Portland Trejl Blejzersi su do finala došli nakon serije od sedam utakmica sa Denver Nagetsima.

Golden Stejt je seriju sa Hjustonom završio bez Demarkusa Kaznsa i Kevina Durenta, a prema poslednjim informacijama koje stižu iz SAD–a Durenta neće biti ni u prvoj utakmici finala Zapada protiv Portlanda.

Kada Durent odsustvuje, oči su uprte u "Splash brotherse", Kleja Tompsona i Stefana Karija, a takođe se očekuje i veći broj minuta za veterana Andrea Igudalu, koji je faktički jedina preostala trojka u redovima Voriorsa.

Dobra vest za Ratnike je da se može očekivati povratak Demarkusa "Bugija" Kaznsa koji se oporavlja od povrede desnog kvadricepsa.Voriorsi su i definitivno favoriti u ovoj seriji, ali će biti veoma interesantno da vidimo može li Portland da ukrade jednu utakmicu u Orakl Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: