Teo demonstrirao magiju, Marjanović najbolji u porazu Klipersa

Miloš Teodosić i Boban Marjanović, srpski košarkaši u redovima Los Anđeles Klipersa, pokazali su koliko vrede u noći između utorka i srede.

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

08:27

Teo demonstrirao magiju, Marjanović najbolji u porazu Klipersa
Foto: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanæez

Klipersi su poraženi od Toronto Reptorsa sa ubedljivih 123:99, a Teo i Bobi su na najbolji način iskoristili šansu koju su dobili.

Kapiten Srbije je na terenu proveo nešto više od 19 minuta i za to vreme upisao 9 poena (3-5 za tri), uz tri asistencije, ali su sve tri bile posebne na svoj način.

On je sa dva dodavanja pokazao kakvu magiju poseduje u rukama i oduševio Amerikance, pa su gotovo svi košarkaški portali opisivali Miloševe poteze.

"Miloš Teodosić i njegova kliinika dodavanja", objavljeno je na "Tviter" stranici "NBA TV".

Osim njega, veoma zapažen je bio i Boban Marjanović koji je na kraju završio kao najefikasniji igrač kod Klipersa – za 16 minuta je postigao 18 poena i uhvatio 7 lopti. Reptorsi su bez Kavaija Lenarda na terenu imali šestoricu igrača sa dvocifrenim brojem poena, najviše Serž Ibaka 25 i Kajl Lauri 21.

Toronto je nastavio sa sjajnim igrama od početka sezone i trenutno zauzima prvo mesto na Istoku sa 22 pobede i 7 poraza, dok je tim Doka Riversa peti na Zapadu sa skorom 17-10.

U preostale dve utakmice sinoć, Hjuston je pobedio Portland 111:103, a San Antonio Finiks srpskog trenera Igora Kokoškova 111:86.

Tabela:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: