Kroford u Sansima – iskustvo i poeni sa klupe za Kokoškova

Američki košarkaš Džamal Kroford novi je igrač Finiks Sansa, ekipe koju vodi srpski trener Igor Kokoškov.

Izvor: LN

Ponedeljak, 15.10.2018.

19:49

Kroford u Sansima – iskustvo i poeni sa klupe za Kokoškova
Photo by Zhong Zhi/Getty Images

Kroford se sa Sansima dogovorio o jednogodišnjoj saradnji, čija vrednost još uvek nije poznata, preneo je američki novinar Šems Čaranija.

Tridesetosmogodišnjem Krofordu će ovo biti ukupno osmi angažman u NBA ligi u ukupno 19 profesionalnoj sezoni.

Džamal je prethodne sezone bio saigrač Nemanji Bjelici u Minesota Timbervulvsima, a pre njih još je nastupao i za Kliperse, Portland, Atlantu, Golden Stejt, Njujork i Čikago.

"J-Crossover" je u karijeri tri puta osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača sezone, dok je 2018. proglašen za najboljeg saigrača.

Američik kombo bek je svoju najbolju sezonu imao 2007/08 u Niksima kada je prosečno beležio 20,6 poena i pet asistencija po meču.

Kokoškov je ovim potpisom sebi obezbedio prekopotrebno iskustvo u ekipi, ali i sigurne poene sa klupe. Ipak, mesto startnog plejmejkera je i dalje otvoreno i očekuje se da Finiks nije završio svoj prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: