Šta je Miler davno rekao vlasniku Denvera za Jokića?

Džoš Krenke, vlasnik Denver Nagetsa, otkrio je zanimljiv detalj u vezi Nikole Jokića, koji je u ponedeljak potpisao petogodišnji ugovor vredan 148 miliona $.

Izvor: PT

Sreda, 11.07.2018.

17:18

Šta je Miler davno rekao vlasniku Denvera za Jokića?
Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski

Krenke, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što Nikola ostaje u Denveru, rekao je da mu je Majk Miler pre nekoliko godina poslao poruku posle treninga ekipe.

"Pre nekoliko godina nakon treninga Majk Miler mi je poslao poruku u kojoj je pisalo – nisam siguran šta će se dogoditi, ali ovaj dečko je veoma, veoma dobar", rekao je Krenke.

Poznato je da je Majk Miler jedan od mentora srpskog košarkaša i da mu je pomogao dosta u najjačoj ligi na svetu. Miler je inače dvostruki NBA šampion sa Majamijem, a u Denveru je bio od 2015. do 2017, dok je sada pomoćni trener u Memfisu.

Jokić je u Denver došao 2015. godine i prve sezone beležio je 10 poena, sedam skokova i 2,4 asistencije. Druga sezona bila je veoma važna jer je pokazao da može da bude zaštitno lice franšize.

Prethodne, odnosno treće takmičarske godine, Jokić je izrastao u zvezdu i potpuno zasluženo je u ponedaljak potpisao najvažniji ugovor u karijeri.

Od naredne sezone od Džokera se očekuje da napravi još jedan korak napred, a to je da odvede ekipu u plej-of i izbori mesto na Ol-staru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: