NBA – Bogdanović i Teodosić među 10 najboljih novajlija

Bogdano Bogdanović i Miloš Teodosić nalaze se među najboljih deset novajlija u NBA ligi, prenosi zvaničan sajt ovog takmičenja.

Izvor: PT

Petak, 09.02.2018.

17:10

NBA – Bogdanović i Teodosić među 10 najboljih novajlija
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Ovogodišnja "ruki klasa" jedna je od najboljih u poslednjih nekoliko godina, pa plasman među najboljih deset još više znači.

Donovan Mičel, Ben Simons, Denis Smit, Kajl Kuzma i Lauri Markanen samo su neki od rukija koji igraju sjajno na početku karijere.

Na listi deset najboljih novajlija u ligi Miloš Teodosić zauzima sedmo mesto, odnosno Bogdan Bogdanović šesto.

Prvih pet izgleda nedodoriljivo pošto su tu Donovan Mičel (1), Denis Smit junior (2), Ben Simons (3), Lauri Markanen (4) i Džejson Tejtum (5).

Prvih deset još kompletiraju Tajron Valas (10), Dilion Bruks (9) i Kajl Kuzma (8).

Bogdanović je do sada odigrao 50 utakmica i ostvaruje učinak od 11,2 poena, 3,1 asistenciju i 2,7 skokova. Sa druge strane, Teodosić beleži 9,3 poena, 5,3 asistencije i 3,2 skokova.

Ovo su podaci od poslednjeg "ruki" pregleda koji je bio 20.1. ove godine. Krajem februara se očekuje novi pregled novajlija u ligi i videćemo gde stoje Bogdanović i Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: