Bogdan trenira i zagreva se za Sanse (VIDEO)

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović radi na šuterskoj formi pred utakmicu koju njegova ekipa igra protiv Finiks Sansa od 4.00 u Toking Stik Rizort areni.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 23.10.2017.

22:15

Bogdan trenira i zagreva se za Sanse (VIDEO)
Getty images

Mediji iz Sakramenta navode da je velika mogućnost da Bogdanović zaigra za Kingse prvi put posle 13. oktobra kada je iskrenuo skočni zglob u meču sa LA Klipersima.

"Kraljevi" su tada igrali pretposlednji meč predsezone, a u međuvremenu su od početka njenog regularnog dela ostvarili po pobedu i poraz.

"Rad nikada ne prestaje" , piše na zvaničnom kanalu Kingsa uz snimak na kome srpski reprezentativac vežba šut spolja na gostujućem terenu.

Protiv Klipersa je pre povrede za 19 minuta ubacio 13 poena i upisao skok i dve izgubljene lopte. Dejv Jeger je na početku predsezone rekao da će ga postepeno ubacivati u NBA ritam, a možda je već večeras prilika da bek Kingsa počne da ulazi u igru nakon povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: