Entoni spreman za trejd u Rokitse ili Kavalirse

Najveća zvezda Njujork Niksa Karmelo Entoni spreman je da dozvoli klubu da ga trejduje, ali samo u Hjuston Rokitse ili Klivlend Kavalirse.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.07.2017.

10:55

Entoni spreman za trejd u Rokitse ili Kavalirse
Foto: Getty images

Od februara se spekuliše o mogućem odlasku Entonija iz Niksa, ali doskorašnji predsednik Fil Džekson nije mogao da ga trejduje bez njegove dozvole zbog klauzule u ugovoru.

Pričalo se o odlasku Mela u Klivlend, ali Kavsi nisu želeli da se odreknu Kevina Lava, što je bila jedina opcija za Njujorčane.

Kavsi su i dalje u igri, ali sada imaju žestoku konkurenciju u Rokitsima koji su nedavno doveli Ol-star plejmejkera Krisa Pola, pa bi dolaskom Entonija imali svoju "veliku trojku" superstarova i postali konkurentni u borbi za titulu.

Entoni sa Niksima ima ugovor na još dve godine vredan garantovanih 54 miliona dolara, a u slučaju trejda dobio bi dodatnih 8,1 miliona.

Prošle sezone prosečno je beležio 22,4 poena uz 5,9 skokova i 2,9 asistencija po meču. Bio je treći pik na čuvenom draftu iz 2003. iza Darka Miličića i mogućeg novog saigrača Lebrona Džejmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: