Ol-star: Vestrbuk ne počinje, Jokić na 16. mestu

Glasovima navijača, medija i košarkaša izabrane su petorke za Ol-star meč, a Rasela Vestbruka nema u timu Zapada, iako ove sezone prosečno beleži tripl-dabl.

Izvor:

Petak, 20.01.2017.

09:40

Ol-star: Vestrbuk ne počinje, Jokić na 16. mestu
Getty Images

Prema glasovima 50 odsto od navijača, odnosno po 25 odsto medija i igrača, prednost ispred Vestbruka dobili su Stefen Kari (Golden Stejt Voriors) i Džejms Harden (Hjuston Rokets).

Pored spomenutog tandema, ekipu sa Zapada kompletiraju i Kevin Durent (Golden Stejt Voriors), Kavaji Lenard (San Antonio Spars) i Entoni Dejvis (Nju Orleans pelikans), dok su prvoj petorci Istoka Kajri Irving (Klivlend Kavalirs), Demar Derozan (Toronto Reptors), Džimi Batler (Čikago Buls), Lebron Džejms (Klivlend Kavalirs) i Janis Adetokumbo (Milvoki Baks). Od srpskih košarkaša, Nikola Jokić je zauzeo 16. mesto na Zapadu sa 173.327, Boban Marjanović dobio je 11.551, a Nemanja Bjelica 10.077 glasova.

NBA Ol-star vikend održava se od 17. do 19. februara u Nju Orleansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: