Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.03.2015.

22:10

"Nismo na sreću pobedili Arsenal"

Trener Monaka Leonardo Žardim istakao je da je za pobedu njegovog tima nad Arsenalom zaslužan isključivo kvalitet, a ne potcenjivanje i sreća.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Klub iz Kneževine je u prvom meču osmine finala Lige šampiona savladao londonski tim na Emirejtsu 3:1, pa ga i poraz od 2:0 u revanšu u utorak vodi dalje.

"Ući ćemo u meč na isti način kao što smo to učinili u svim utakmicama Lige šampiona ove sezone. Nećemo razmišljati o rezultati, nego ćemo samo igrati svoju igru", rekao je Žardim.

Žardim kaže da se u ovom delu takmičenja svi timovi odnose isto jedni prema drugima.

"U ovoj fazi takmičenja svi timovi gledaju one druge na isti način. Ne mislim da nas je Arsenal potcenio i da smo zbog toga imali sreće u prvom meču. Jer, mi smo bili ti koji su odigrali sjajan meč u Londonu", istakao je Žardim, "Kada igrate protiv tima kakav je Arsenal opasnost vam preti sa svih strana, jer oni poseduju veliki broj kvalitetnih igrača. Moramo odigrati kao i u prvom meču ako želimo dalje"..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu