Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

20:35

Murinjo: Čekanje Koste se isplatilo

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo izjavio je da se Dijego Kosta izvanredno uklopio u ekipu i da zato pruža odlične partije na startu sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Kosta je u pobedi nad Svonsijem 4:2 dao tri gola, a ukupno je posigao sedam pogodaka u prva četiri kola.

“Ako tim igra dobro, on će davati golove. Sedam golova u četiri meča možda je previše, ne možemo da očekujemo da će postići 14 na osam mečeva“, kaže Murinjo.

“On se oseća udobno u ekipi i mislim da sada svi znaju da je Čelsi postupio ispravno što ga je čekao i što u prethodna dva prelazna roka nije kupovao napadača samo da bi ga kupio. Ako nastavlja da daje golove, oni će nam donositi bodove, a bodovi nam pomažu da budemo u vrhu tabele“, dodao je portugalski stručnjak.

Svonsi je poveo sa 1:0, a Kosta je izjednačio u završnici prvog poluvremena, što je bio gol koji je okrenuo tok meča.

“Prvo poluvreme bilo je veoma teško. Dozvolili smo Svonsiju previše prostora i vremena, a tada je lako igrati fudbal. U nastavku smo ih bolje pritiskali i to je promenilo meč, zaigrali smo jačim intenzitetom i otežali smo im stvari. Mislim da smo zaslužili pobedu“, kaže Murinjo.

Čelsi je posle četiri kola Premijer lige na čelu tabele sa 12 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu