Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.04.2014.

12:56

Nevil: Ni Mojs nije uživao

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Geri Nevil rekao je da nije uživao gledajući igru ‘crvenih đavola’ i da je Dejvid Mojs trebalo da ostane do kraja sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mojs je u utorak dobio otkaz na mestu menadžera Junajteda posle samo deset meseci i niza razočaravajućih rezultata, a do kraja sezone tim će voditi legendarni fudbaler ‘crvenih đavola’ Rajan Gigs.

Ako me pitate kao profesionalca, verujem da bi menadžerima trebalo dopustiti da završe započet posao. Ne podržavam ideju da nekome date ugovor na tri ili četiri ili šest godina, a potom ih se otarasite posle deset meseci”, rekao je Nevil.

Međutim, Nevil je istakao da mu se nije svideo fudbal koji je Junajted igrao ove sezone, a veruje da je isti slučaj i sa sada već bivšim menadžerom.

Ipak, treba priznati da je fudbal koji je Junajted igrao ove sezone veoma loš, kao i rezultati. Kao navijač, nisam uživao gledajući ga, a siguran sam da je takav slučaj i sa Dejvidom Mojsom i većinom navijača. Igrali su sve lošije i lošije. Malo su se podigli oko Božića, tada je bilo nagoveštaja niza dobrih rezultata, ali je u poslednjih mesec-dva usledio pad, a utakmice sa Olimpijakosom, Liverpulom i Evertonom se posebno ističu”, istakao je Nevil, “Verovatno je to drugačiji svet od onog osamdesetih godina, kada su Sekston, Etkinson i Ferguson dobili priliku, uprkos lošijim rezultatima. Tako nešto se ne dešava više, a to mi se ne sviđa u modernoj igri, da menadžeri dobijaju otkaze svakih 12 meseci”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu